jueves, 2 de diciembre de 2010

LLIBRET DE VOCABULARI "L'HIVERN I EL NADAL"

He actualizado el libro de vocabulario del invierno y le he añadido, además, vocabulario de navidad.

Os dejo también unos abecedarios que podeis descargar en mi PICASA.


6 comentarios:

Ɣɑɲęşɑ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ dijo...

Jessica, te ha quedado genial!!!

Salu2

Elena dijo...

¡Te digo que alucino contigo! ¡Pero qué pedazo de profesional! ¡Me encanta! Por cierto, si visitas mi blog podrás ver el fondo nuevo que he creado con tu kit de Navidad... ¡es más chuli! ¡GRACIAS POR TODO! ¡BESITOS!

anna dijo...

Hola Jéssica!
Ja fa temps que segueixo el teu bloc, la veritat és que les teves idees i suggerències són genials. Estic preparant un vocabulari d'hivern per els meus nens, molt més modest que el teu, però hi ha algunes de les teves imatges que m'anirien bé per poder-lo completar. T’agrairia que em diguessis si puc descarregar-lo i com. Gràcies

Jessica dijo...

Hola Anna, és clar que pots descarregar-lo i fer servir tot el que necessitis! A través de la presetació del llibret pots anar a la pàgina del document i allà descarregar. Et deixo l'adreça directa: http://issuu.com/jbujalancesanchez/docs/cartrons_hivern_i_nadal
Gràcies!

anna dijo...

Hola Jessica!
Mil gràcies per la teva generositat al compartir la teva feina ja he descarregat el vocabulari d'hivern, la veritat és que he pogut completar el que jo estava preparant, moltes gràcies.
No se si has tingut temps de fer un cop d'ull al meu bloc, potser trobaràs alguna coseta que et vagi bé, també tinc alguna coseta a PICASA, estic començant em falta temps per dedicar-mi més. si vols pots fer cop d'ull http://blocs.xtec.cat/annaal/ (amb Firefox)
http://picasaweb.google.com/annasorts57
Gràcies per tot
Anna

Marina Buendia Barberà dijo...

Hola Jessica!
Acabo de descobrir el teu bloc, és genial! I moltíssimes gràcies per compartir tota aquesta feina, els treballs són xulíssims!
Jo al meu bloc, que vaig obrir ahir no tinc res.. tot arribarà espero.
Et segueixo, i gràcies de nou!
Marina