domingo, 19 de junio de 2011

TAPA DE ÁLBUM....FÍN DE CURSO!

Esto se acaba! Ya queda poquísimo para el relax... que ya toca. Os dejo el último trabajito de los niños: la tapa del álbum del 3er trimestre. Es muy sencilla, pero lo de los pecetitos me pareció muy divertido y original (lo vi en una página de manualidades).

Los pasos son: estampar las burbujas del agua con pintura de diferentes tonos de azul, con un vaso de plástico y un tapón de corcho; pegar las galletitas saladas con cola blanca; pintar los peces con pinturas de colores; recortar y pegar un barquito con el fondo de relleno de papel de periódico (preparado con el power point) donde cada niño escribe su nombre. Listo! Y el resultado no está mal, no?

Bueno, a echarle ganas estos últimos días...


22 comentarios:

Ana Martínez dijo...

Quedan muy bonitos y además son muy originales. Me encanta la idea. Un biquiño.

Ametlla dijo...

Felicidades por la originalidad.
Felices vacaciones!

Jessica dijo...

Gracias!

Trinidad Martinez dijo...

Ideales, de lo más original.
FELIZ VERANO.

franja dijo...

En mi blog... hay un premio para este fantástico blog! :P

Anónimo dijo...

M'encanta! eres un crack!
Sencilla a la par que bonita y original.
Esta idea de tapa me la apunto para el año que viene.

Besos :)

Jessica dijo...

me alegro que os guste!feliz verano!!!

Elisabet dijo...

Preciós!!

ideesmagistrals dijo...

Perquè el teu bloc té una llum especial, t'envie aquest regalet: http://ideesmagistrals.blogspot.com/2011/06/un-premi-que-enlluerna.html

Pilar dijo...

UNAS TAPAS SUPERCHULIS!! TE DESEO PASES UN FELIZ VERANO. CUANDO PUEDAS PÁSATE POR MI BLOG LOS LAPICEROS A RECOGER UN PREMIO QUE QUIERO COMPARTIR CON MIS SEGUIDORES.ES UN DIBUJITO QUE HE HECHO ESPECIAL VACACIONES. UN BESO.

Anónimo dijo...

Hola guapa si passes pel blog dels cangurs i tens un regalet!!! cangurs.wordpress.com
Bon estiu!!!!!
Magda

Aina Galín dijo...

La tapa està muy bien. És muy sencilla però da mucho resultado. Lo importante és que la han hecho los niños, ya que sinó muchas veces la termina haciendo la maestra para que quede muy bien y entonces el niño/a no hace nada. Una buena idea, que te cogeré con tu permismo para el curso que viene.

Animos con el blog.

Aina

ideesmagistrals dijo...

Hola de nou Jessica!! A part de dir-te que m'agrada un munt com t'ha quedat aquesta tapa, també t'he de comentar que he parlat amb les mestres del Sant Miquel i Carme i Meri se'n recorden de tu!! I també t'envien records. Sobretot Meri que diu que la vas ajudar molt. Li he comentat que tenies un bloc i l'ha estat mirant durant tota una hora!! Li ha encantat i diu que li estalviaràs molta faena, que ara només s'ha de preocupar de tindre una impressora i tinta per a imprimir tots els teus materials, jajajaja. Si ja ho dic jo que eres una artistassa!
Una abraçada guapa!

Jessica dijo...

Estrella, qué bé!!!Jo també me'n recordo de la Carme i la Meri(digue-li que sobretot de la feinada del ball de "Bajo el mar" del festival,jajaja).Què petit que és el món!jaja.Una abraçada a totes i bones vacancesssss!!!!!(que només ens queden dos dies)

ideesmagistrals dijo...

Sí sí, ja m'ha comentat ella que va ser una currada el ball de la sirenita! jajaja. Bé, tens raó el món docent és un mocador!! Bon estiu a tu també ;)

helena dijo...

Hola Jessica, realmet no calen portades complicades per tenir bons resultats, la teva portada dels peixos n'és la prova, m'encanta la seva senzillesa i originalitat. Felicitats i bon estiu

Mae dijo...

Hola sister!! he utilizado tu idea de las burbujas, aunque lo he hecho con tapones de diferentes tamaños, para pinyar un babero, si lo quieres ver estan las fotos en mi blog. Un besito, nos vemos el sábado

Literatura infantil dijo...

hola Jessica,
Aquesta tapa és ideal per mi pel tercer trimestre per dues raons; una, perque ja és estiu i dos, perque el tema central de tota l'escola d'enguany ha estat el mar! Així que con tu permiso, ja he començat a fer la mostra per després ensenyar-la als infants... Però tinc un problema: les galetetes salades desprenen oli i m'han tacat la cartolina... Com t'ho vas fer tu?
Moltes, moltes gràcies! Ets una artista!!!

Jessica dijo...

me n'alegro que et serveixi. doncs no recordo haver fet res especial, els vam enganxar amb cola blanca i els vam pintar...potser pots provar de pintar-los pels dos costats abans d'enganxar-los...

Literatura infantil dijo...

Ok, ho provaré i ja et dic alguna cosa!
Gràcies!

Literatura infantil dijo...

Ho he provat; els he pintat pels dos costats, i no ha funcionat, els he vernissat, i tampoc... Em segueixen tacant la cartolina! :( He arribat a pensar que potser són el tipus de galeta, la marca, no sé. Les que he comprat jo són les salades de Cuetara, te'n recordes de quina marca eren les que tu vas comprar? Si no és molt demanar... Deu ser una altra perquè el cap dels peixos de les que jo he comprat té forma quadrada i el de les teves té forma rodona.
Moltes gràcies i perdó per les molèsties...

Jessica dijo...

doncs no ho recordo... segurament unes sense marca d'algun super...