lunes, 25 de junio de 2012

PETICIONES PARA EL CURSO QUE VIENE

Pues sí, aún no hemos acabado oficialmente este curso, pero ya estoy preparando algunos materiales para el curso que viene (que luego hay poco tiempo para prepararse las clases y todos queremos tenerlo a punto cuando llegan los niños, verdad?).
Así que si alguien necesita algo en concreto y os puedo ayudar, pues encantada. Las nuevas ideas serán muy bien recibidas! Ya sabéis lo que dicen: "Reciclarse o morir", y con los niños hay que reciclarse y mucho. Animaos y pedid... a ver qué puedo hacer.
Durante estos meses de verano iré elaborando materiales para el aula y los iré publicando.

Ah! FELICES VACACIONESSSSSSSSS!!!!!!!!!!!



22 comentarios:

Carmen dijo...

Jessica que tengas un feliz merecido descanso. Un abrazo desde aula de infantil.

Ɣɑɲęşɑ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ dijo...

Que descanses y repongas toda la energia suficiente para el próximo curso.

Un besote

Diana dijo...

Hola, Jessica! Com que veig que vols suggerencies de material que puguis elaborar, a mi m'agradaria tenir els cartells dels nens i nenes que han vingut a l'escola i els que són a casa i també un panell per fer el recompte dels nens i també les nenes que són a classe.
Segur que ens sorprendràs amb les teves idees com sempre. Gràcies!!!

Olga dijo...

Bones vacances Jessica! I mil gràcies per compartir.

Jessica dijo...

Buenas vacaciones a tod@s!!!!!!
Diana, tinc els cartells de qui ha vingut i qui s'ha quedat a casa en lletra de pal i lligada al picasa. Ja et faré un per fer el recompte, m'ho apunto!

seño irene dijo...

Hola Jessica, me encanta todo el material que elaboras, eres una artista!!
Como sugerencia, el curso que viene soy tutora de 3 años y me toca la clase de los hipopotamos, me gustaría elaborar las cosas de las rutinas según este tema, en cuanto a pasar lista, encargados, días de la semana... pero no sé por donde empezar, a ver si se te ocurre algo, muchas gracias de antemano, un saludo irene

Jessica dijo...

hola irena, dime exactamente qué necesitas y si lo quieres en castellano y ya buscaré algo para hacer

seño irene dijo...

hola, pues me gustaría algo para pasar lista como por ejemplo el panel de fondo que esté relacionado con una charca donde se bañen los hipoptamos y hipopotamos en los que poner la foto y el nombre de cada niño-a... o algo parecido a los perritos que hay en tu blog para marcar los días de la semana pero con hipopotamos...no sé... quizás no puedas hacerlo, pero agradecería tus sugerencias o algún modelo, muchas gracias por tu interés

seño irene dijo...

por cierto, si puedes hacerlo, sería en castellano,de nuevo muchas gracias, irene

Jessica dijo...

vale, veré qué encuentro!

Ana dijo...

Eres una ARTISTA!!!! me encanta todo lo que haces!!!!

guarana dijo...

Qué gusto de blog... Además de todo lo que compartes ahora podemos hacer peticiones, QUÉ GOZADA!!

Muchas gracias por todo Jessica, y feliz verano!! :)

susana dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
Jessica dijo...

Gràcies Susana!Doncs no he tingut mai cap nen sord, així que no tinc material, però et recomano ARASAAC (http://catedu.es/arasaac/index.php), un portal de recursos i materials (també en català) que he vist que recomanen diversos blocs d'audició i llenguatge. Sort!

Mireia dijo...

Hola Jessica, segurament ja t'ho han dit moltes vegades, però és que ets un SOL per voler compartir tot aquest material tan delicat i preciós!

Et voldria demanar si tindries un material per introduir la lletra lligada. Ja tinc les lletres que vas penjar al PICASA però necessitaria alguna cosa per introduir la lletra lligada ja que aquest any faré P5 i volia fer uns quadernets perquè els alumnes vagin fent ells sol.
Les lletres i les paraules les volia introduir quan ja tinguin més seguretat en el traç, per això em faltaria alguna cosa per fer aquest pas previ.

Moltes i moltes gràcies!

Jessica dijo...

Hola Mireia! Moltes gràcies, em feu posar vermella... Doncs a mi em va anar molt bé l'abecedari pal-lligada per anar treballant cada dia, a més les fitxes d'abecedari en pal i lligada les primeres les vam fer a la classe i després les treien de deures del cap de setmana. El que a mi em va anar millor va ser treballar a nivell de grup amb cada fitxa l'enunciat (correspondència pal-lligada, lectura, etc) i amb els seus noms aprenen molt ràpid la lletra lligada. A nivell de fitxes específiques no tinc res més (el que t'he dit està al picasa)però busca al picasa de Brichi (https://picasaweb.google.com/108301108981006714234?showall=true) que també té material molt bo. Que vagi bé!

susana dijo...

Hola Jessica!
Moltes i moltes gràcies!!!
És maravellòs el que fas.
Petonets!!!!!!!!!!

susana dijo...

Hola Jessica!
Et segueixo al Picasa.
Tens alguna cosa per la PDI???

Jessica dijo...

hola susana.gràcies ;)
doncs no tinc res però et passo l'adreça del bloc d'idees magistrals que té unes quantes entrades sobre la pdi que estan molt bé: http://ideesmagistrals.blogspot.com.es/search/label/pissarres%20digitals%20interactives
també trobaràs material a Alexandria, una biblioteca virtual amb activitats que la gent prepara i comparteix:

http://alexandria.xtec.cat/mod/data/view.php?d=4&mode=asearch

pots buscar el tipus d'activitat que t'interessi amb el cercador

sort!

Jessica dijo...

Mireia, he trobat aquest picasa amb fitxes de lletra lligada, potser et serveixen!
https://picasaweb.google.com/101682887838547246601/ActividadesDeLectoescritura#

estrellita dijo...

Enhorabona pel material que tens al blog!! Ja que es poden fer peticions aprofite per demanar si tens etiquetes per als materials de l'aula. B7s!!

Jessica dijo...

t'ho miro!