sábado, 15 de septiembre de 2012

QUÉ COMEMOS HOY?

Para trabajar el menú tenemos una tabla y las fotos de los platos del menú del cole, cada día la vamos completando y luego escribimos los platos en la pizarra. Os dejo un ejemplo. Los platos es muy posible que no sean los mismos, algunos os pueden servir, y los que os falten los podéis buscar en Google Imágenes (que es como yo los he buscado). Espero que os sirva!







Haz clic aquí para descargar los platos:


6 comentarios:

seño irene dijo...

gracias por todo tu material
por cierto estreno blog, si quieres puedes pasarte:

http://estaesmiclasedeinfantil.blogspot.com.es/

Mireia dijo...

Holaa Jessica, et volia demanar una cosa relacionada amb un altre post.

Recordes els cartells de material que vas penjar no fa massa dies? Em podries facilitar la imatge de la pauta i dir-me el nom de la lletra que vas fer servir.

He estat penjant els rètols a l'aula però me'n falten alguns que ja crearia jo mateixa.

Moltes gràcies anticipades!

Jessica dijo...

Mireia, a l'entrada http://quehacemoshoyenelcole.blogspot.com.es/2012/07/retols-per-laula.html tnes els enllaços de les fonts i la pauta la pots copiar a http://www.qacps.k12.md.us/ces/clipart/Carson%20Dellosa%20Clipart/Carson%20Dellosa%20Back%20to%20School/Images/Color%20Images/Stationery,%20Forms,%20&%20Charts/STATIONERY_NOTEBOOK.jpg

isabel dijo...

He trobat molt interessant això dels menus. He volgut insertar les fotos del menú de la meva escola, però no he pogut. Em pots dir com fer-ho? o pots posar-ho en format word?. Moltes gràcies. Sinó ja ho faré manualment, retallar i enganxar.

Jessica dijo...

Amb el power point ho podràs fer fàcilment

Unknown dijo...

Hola Jessica!

Sóc l'Ana, he creat un blog nou: compartint il·lusions! Com que sóc nova en això, em podries dir d'on treus aquestes plantilles tan xules per fer les fitxes (els fons) i les lletres? Gràcies!