domingo, 5 de diciembre de 2010

EL CAGANER

Un personaje divertido del pesebre que a los niños les hace reir mucho. A partir de una poesia de Francesca Aubanell podeis trabajar con los peques la llegada de la Navidad desde otro punto de vista. La ilustración del poema es del cuento "El caganer", de Anna Canyelles i ilustrado por Roser Calafell.
En la página de l'edu365 de adivinanzas encontrareis la adivinanza del caganer, con pistas divertidas con las que seguro los niños sabrán resolverla. Haced clic sobre este enlace y sobre la adivinanza número 5: edu365.cat/endevianalles













También podeis encontrar el material en mi PICASA.

7 comentarios:

Diana dijo...

Molt xules les fitxes del Caganer, el llibre és una passada...estic desitjant explicar-lo als nens i nenes a l'hora de biblioteca.
Moltes felicitats per la qualitat dels materials que el·labores.
Ja t'he enllaçat al meu blog!

Ɣɑɲęşɑ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ dijo...

Está super gracioso Jéssica. Pasaba para saludarte y comentarte que estoy utilizando tus kits para adornar poesías, adivinanzas.... si quieres verlas pásate por http://tertuliademaestrasdeinfantil.blogspot.com/2010/12/poesias-otonales.html

Besitos artista!!

Anónimo dijo...

¡Madre mía! qué trabajadora que eres! para variar, me descargo todos los archivos, incluído el último kit de bonitooh... me viene genial para trabajar con mis nenes... ¡gracias!

Silvia dijo...

Hola Jessica!
M'agrada't molt la teua idea de les dites dels mesos de l'any i he estat utilitzant-la amb els meus xiquets!
Penjaràs les dites del mes de desembre? Seria fantàstic seguir amb el mateix format!
Moltes gràcies! Un bes!

Jessica dijo...

UI! Quin despiste! Ja les penjo... Gràcies Silvia!

Yolanda Roset dijo...

Hola Jessica,
m'encanta el poema i el material que presentes. M'ha servit d'inspiració per elaborar un altre material pensat per alumnes de Cicle Inicial on els alumnes han de resoldre un petit jeroglífic amb algunes paraules del poema. Espero que t'agradi i també et sigui útil. Gràcies per compartir tot aquest material i enhorabona pel bloc, personalment el segueixo gairebé a diari.
Enllaç al meu bloc on trobar aquest i altres materials per atendre la diversitat:
http://blocs.xtec.cat/recursosee
Yolanda Roset

Jessica dijo...

Gràcies Yolanda, ja el conec el teu bloc i m'agrada molt, hi ha molt material "aprofitable", jjeje. Continuem compartint!